Mobylette – cat

PROJECTE AJORNAT PEL COVID19 I LA PATERNITAT 🙂

Aquest 2020 començaré un NOU PROJECTE, fotogràfic i vital. Com tot el què faig, saber si algun dia acabarà en res tangible és del tot INCERT. Però així, d’entrada, innocent de mi, penso que l’experiència valdrà la pena.

“AMB MOBYLETTE PER CATALUNYA”. Així de fàcil: me’n vaig de viatge per resseguir el PERÍMETRE del nostre país. Sortiré de casa amb la càmera i tot el necessari, o que pugui portar (que no serà gaire), en direcció nord-oest per enfilar-me primerament cap al Ripollès i continuar després pels Pirineus.

Per què amb Mobylette? Doncs perquè, a banda del lligam emocional que tinc amb la vella mobylette de la meva mare, això m’obligarà a anar A POC A POC, és clar, i a no perdre’m cap DETALL.

És un projecte que, així, d’entrada, penso que pot durar uns QUATRE anys. I no, no m’he tornat BOIG ni tampoc m’ha tocat la loteria. No estaré quatre anys fora de casa. Ho faré per ETAPES de, més o menys, un mes. És a dir, la mobylette es quedarà al lloc on arribi i després, quan em torni a ser possible, continuaré des d’aquell punt. Un gran avantatge és que tot el recorregut està a menys de tres hores de casa.

I ara arribo al punt IMPORTANT que vull compartir amb vosaltres i que és de caire logístic. Tot i que portaré  màrfega i sac per dormir on pugui (no necessito gaire) m’anirà bé que els AMICS, si voleu, m’ajudeu. No és únicament per trobar lloc per passar la nit als diferents indrets, sinó també per conèixer AMICS vostres, gent de la zona que em pugui facilitar INFORMACIÓ de primera mà de la seva comarca o del municipi.

I l’últim punt per ara és dir-vos que faré un BLOG on aniré penjant les fotos i aventures perquè pugueu seguir-me i on, si voleu, també hi podreu PARTICIPAR.

Diari de la Mobylette

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *